Gelenekten Geleceğe Konferansı II 2024 Tasarım Düşüncesi
24 Mayıs 2024

Saygıdeğer Akademisyenler ve Araştırmacılar,

Bu yıl Gelenekten Geleceğe Konferansı’nın (FTTF2024) ikincisini Tasarım Düşüncesi başlığı ile düzenlemekteyiz. Gelenekten Geleceğe Konferansı II Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVU) ev sahipliğinde, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Endonezya İslam Üniversitesi, Semerkant Devlet Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi ve Priştina Üniversite’lerinin ortaklığında düzenlenmektedir.

Gelenekten Geleceğe Konferansının alt temaları aşağıda listelenmiştir.

Mimarlıkta Tasarım Düşüncesi;
Tasarımda Devamlılık ve Sürdürülebilirlik
Tasarım Yaklaşımları
Tasarım Eğitimi
Yeniliklikçilik ve Dijitalleşme

Konferans Mimaride Tasarım Düşüncesi alanında çalışan araştırmacıları, profesyonelleri ve akademisyenleri alan ile ilgili yaptıkları araştırmaları, örnek olayları, geliştirdikleri teorileri ve deneyimlerini paylaşmak üzere davet etmektedir.

Gelenekten Geleceğe Konferansının ikincisi (FTTF2024) yüzyüze ve çevrimiçi oturumlar olarak düzenlenecektir.
Konferans Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde 13-14 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecektir. Gelenekten Geleceğe Konferansı web sitesi özet gönderimleri için açılmıştır ( https://fttfconference.fsm.edu.tr ).
Çevrimiçi gerçekleşecek oturumlara ZOOM platformu üzerinden izleyiciler erişebileceklerdir.
Konferansın resmi dilleri Türkçe ve İngilizce’dir.
Konferansa katılım ücretsizdir.