Posterist 3. Poster Sergisi
4 Haziran 2024

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz Grafik Tasarım Bölümü tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Yapay Zekâ” temalı Uluslararası Poster Sergisi ‘Posterist’, FSMVÜ Ayasofya Yerleşkesinde rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Şimşek, rektör yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, Prof. Dr. Erol Kılıç, sergi koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Amine Refika ile bölüm hocalarımız, öğrencilerimiz ve çok sayıda sanatseverlerin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Sergide; Kanada, Meksika’dan Finlandiya, Fransa, Çin, Tayvan’a kadar 21 farklı ülkeden gönderilen 628 afiş arasından seçilen 40 eser yer alıyor. Sergi, yapay zekânın gündelik hayatı nasıl etkilediğinden geleceğe etkilerine kadar pek çok soruya tasarımın görsel dili ile yanıt veriyor. Sergi,  21 Haziran'a kadar Ayasofya Yerleşkemizde sanatseverlerle buluşacak.