İçindeki Mimarı Çıkar Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin mimarlık ve tasarım alanında farkındalık yaratmak ve öğrenimine bu alanda devam etmek isteyen öğrencilere destek olmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği İçindeki Mimarı Çıkar Fikir Yarışması Ödül Töreni 25.07.2022 tarihinde FSMVÜ Haliç Kampüsünde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim NUMAN, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayfer AYTUĞ, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Salih SALBACAK, Jüri üyeleri, yarışmada ödül alan öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile yarışmada ödül kazanan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.